Подай сигнал

Революция на цените в eMAG с над 30 000 оферти

Бизнес зона

от Екип Марица 3480 прегледа 0

Революция на цените в eMAG с над 30 000 оферти

Вчера eMAG стартира четиридневната си кампания Революция на цените, включваща над 30 000 оферти от широка гама продукти – електроника, черна и бяла техника, дом и градина, здраве и красота, хоби, мода, стоки за децата и много други.

Лятното издание на една от популярните* сред клиентите кампании на eMAG идва както с разнообразни артикули на интернет магазина, така и с интересни предложения от търговците в Маркетплейс на emag.bg.

Хладилник с фризер Samsung, 321 л, с диспенсър за вода за 799 лв., електрическа косачка Bosch, 1200W, 32 см, за 139 лв., телевизор LED Star-Light, 32" HD за 199 лв., градински комплект от 6 стола и маса Kring Bruxelles за 259,99 лв. и батут Mappy с предпазна мрежа (183 cм) плюс комплект от 100 топки за игра за 159,99 лв., са само някои от хитовите предложения в рамките на кампанията.

Революция на цените предлага и добре познати предимства на пазаруването на продукти от eMAG**: различни методи на плащане, доставка до посочен адрес, до офис на куриер или до клон на Български пощи в цялата страна, проверка на пратката на място при доставка и отказ от договора до 30 дни.

*Според проучване на Kantar Millard Brown сред 2005 респонденти (юни-юли 2018 г.).

**Повечето от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци

За eMAG.bg:

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Компанията е основана преди 18 години и скоро си спечелва репутацията на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България близо 300 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 500 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, стоки за дома и градината, продукти за красота и здраве, хоби, модни и спортни стоки. eMAG.bg се превърна в шопинг дестинация, предлагаща възможност за удобно пазаруване и през мобилно приложение. www.emag.bg

Коментари


Супер оферти!