Ресторант "9-и километър" - оазисът на влюбените

Сбъднати мечти за перфектния сватбен ден

Сватба е отражението на мечите за съвместен живот. Една сватбена церемония трябва да остави изящни спомени и да постави началото на множество щастливи дни и споделени моменти. Без значение дали ще бъде приказна и романтична сватба, или  грандиозно празненство, най-добрият избор е ясен - ресторант "9-и километър"!

Това, което отличава комплекса, е неговата мултифункционалност. Бъдещите семейства ги очаква избор между залата-ресторант с капацитет до 250 гости, която може да събере и най-голямата и шумна сватбена церемония. За любителите на по-традиционната обстановка и двойките, които искат да усетят автентичния дух на българските обичаи, е на разположение и зала-механа със 150 места. А ако вие и вашата половинка сте планирали романтичен ритуал по залез-слънце, то лятната градина на ресторант "9-и километър" с капацитет от 300 места е точното място да създадете един незабравим спомен.

Все повече младоженци търсят за своя специален ден място, което да бъде своеобразен оазис за тях и техните гости, извън пределите на шумния и забързан град. Комплекс "9-и километър" предлага точно това - спокойствие, зеленина и уединение на по-малко от 10 минути от град Пловдив. Опитният екип ще се постарае вашата сватба да да изглежда сякаш от кориците на списанията. Отношението към всеки детайл прави ресторант "9-и километър" място, което сбъдва мечти.

Екипът на комплекса вярва, че сватбеният ден трябва да бъде изживян в пълния му блясък. Всички знаем колко трудно се организира събитие за 10-15 души и с колко усилия и време е свързано това. В ресторант "9-и километър" ще получите шанса да изживеете магически сватбен ден, без да се налага да посветите цялото си време на организацията. Тук ви очакват професионални решения за самата подготовка, както и за същинската част на празненствата.

Изберете ресторант "9-и километър" за вашата мечтана градинска сватба или просто се възползвайте от природата, за да осъществите изнесен ритуал, коктейл и снимки с гостите, а след това нека купонът да продължи в залата на ресторанта. Започнете своя съвместен живот със стил и резервирайте вашата дата за незабравима сватба в ресторант "9-и километър".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?