Решиха се! Криско и Цвети стягат тежка сватба

Криско скоро ще скъса с ергенлъка, след като се сгоди за приятелката си Цветелина. Очаква се до края на годината влюбените да вдигнат тежка сватба.

Дуетната половинка на Слави Трифонов пада на колене и дава пръстен на чаровната стюардеса. Това се случва, докато двамата отмарят в Дубай в края на миналата година. Предложението било неочаквана и много романтично, твърдят близки до Цвети.

Освен пръстена, половинката получава и огромен букет цветя. Годеницата на рапъра гордо носи пръстена на ръката си. За бижуто с диамант Криско се е бръкнал доста. Криско е споделял, че не иска сватба, а деца, но Цвети настоявала да се види като булка, пише „България Днес“.

Рапърът е убеден, че Цвети е идеалната половинка за него. Откакто са заедно, той се кротна и вече прекарва свободното си време вкъщи, не гуляе из среднощните купони. Криско и Цвети все още не са решили кога ще е сватбата. Сигурно е обаче, че няма да е много скоро. Изпълнителят е на гребена на вълната и няма никакво време от работа. Той се занимава с няколко проекта, а за най-важния ден в живота си иска да изпипа всички детайли.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?