Подай сигнал

Решаващ четвъртък за съдбата на три зодии, вижте ги

Лайфстайл

от Екип Марица 10772 прегледа 0

Решаващ четвъртък за съдбата на три зодии, вижте ги

Овен

Този четвъртък ще трябва да укротите страстите. Моментът изобщо не е подходящ за силови преживявания, а най-малкото за изказвания, особено на крайни мнения.

Телец

Този четвъртък направете сериозни усилия, за да забравите за проблемите. Погледнете с други очи на случващото се и се забавлявайте. Нищо няма да ви попречи да го направите освен самите вие.

Близнаци

Този четвъртък ще сте склонни към харчене на пари, на много пари. Какво пък - поглезете се сега, но имайте мярка и знайте къде точно трябва да спрете.

Рак

Този четвъртък обърнете по-детайлно внимание на това, какво говорите и най-вече на това, как се изразявате. От това как ще ви разбере човекът с когото разговаряте зависят важни за вас отношения.

Лъв

Този четвъртък на излизане от вас проверете дали сте изключили всички ел. уреди. Бъдете внимателни при боравенето с остри и режещи предмети. Дева Този четвъртък ще ви се наложи да влезете в ролята на мъдър съветник. Положете усилия да помогнете на ваш приятел или роднина. Задачата ви изобщо няма да е лесна, така че се запасете с много любов и нерви.

Везни

Този четвъртък не се захващайте с непознати дейности, в които нямате достатъчно опит. Проучете внимателно всички възможности и вероятности, за да се предпазите от грешки.

Скорпион

Този четвъртък избягвайте тълпите. Освен това не влизайте в спор с непознати. Изобщо – избягвайте всякакъв вид рисково поведение. Бъдете внимателни и се пазете.

Стрелец

Този четвъртък е добре да се отнасяте с подобаващо внимание и отговорност към детайлите. Не се знае дали нещо, което в момента смятате за маловажно, в последствие да се окаже от изключителна

Козирог

Днес посветете деня на близките ви роднини. Времето може да ви отдалечи от скъпи за вас хора.

Водолей

Този четвъртък може да изпаднете в неприятна ситуация. Нямате причина за това. Опитайте се да се усхмихнете и ще видите как лека полека хоризонтът ще стане по-светъл.

Риби

Този четвъртък ще трябва да проявите повече кураж. Щом спазвате границите - всичко ще е наред. Не позволявайте на никого да ви критикува.

Източник: Actualno.com

Коментари