Подай сигнал

Репортерката на Гала в "На кафе" - шокиращо неграмотна

Лайфстайл

от Екип Марица 26710 прегледа 0

Репортерката на Гала в "На кафе" - шокиращо неграмотна

Репортерката в „На кафе” Маги Сидерова се похвали с годишнина от срещата със сегашния си съпруг Георги, но си вкара автогол. От поста й в социалните мрежи стана ясно, че тя не е на „ти” с българската граматика и пише думата „поглед” с буквата т накрая, вместо с д, както е правилно. Грешката, която може да допусне ученик в долните класове не е случайна, защото на клавиатурата бутоните за двете букви се намират твърде далеч едни от друг.

Явно бдително око обърна внимание на телевизионерката за шокиращата й неграмотност и тя оправи грешката, но ви показва написаното от нея преди и след редактирането.


Маги Сидерова се ожени за втория си съпруг Георги през 2017 година след дълъг брак с бореца Борислав Желязков. Сегашният й мъж Георги е охранител с добри доходи и за да отбележат годишнината от срещата двама си подариха лятна къща на българското Черноморие. Тя е с прекрасна гледка към плажа, а Сидерова очевидно ще се изяви и като дизайнер, защото предстои ремонт във вилата. хотнюз

Коментари


Маги сама се натрапва да се показва в предаванията. В така наречения " панел", т.е.предаването на Гала само мъжете са приемливи, без дамите би боло по- поносимо.

Защо се учудвате??? Да не мислите,че в Нова тв се избират по грамотност! Там се назначават силиконки и роднини на някой си!!!

То си и личеше,че е проста и неграмотна отдавна.Манекенка,какво да очакваш? Само една голяма,но проста уста!

Те повечето в предаването са глупави и некадърни,първо Гала,после Андрея, много е проста горката.

e to si4ki sa negranotnici v tva predavane a i po televiziite,kat gi izbirat po tva koq pove4e sinotvarq krakata taka 6e e

Тя Гала е мн. грамотна...с тези увиснали кожи по очи, ръце и къде ли не...няма ли умни и красиви водещи в тази " НОВА"? Не е ли време да се разместят пластовете?Вече и пенсионерите не гладат това преданане, а уж има висок " рейтинг"?!

Завистници не пишете глупости

Една репортерка,майко мила !

За Ваше сведение в българската образователна система понятие „долни класове” не съществува...Май и Вие сте прескочили началната образователна степен, не само Сидерова.

Е, то то това се знае, нищо ново.

Проституиращото негро.