Рекорд! Апаш обра 32 апартамента в Пловдив

Пловдивски крадец постави своеобразен рекорд, като успя да обере цели 32 апартамента. Авторът на серията домови кражби накрая беше разкрит от служителите на реда, съобщиха от полицията.

От началото на юни миналата година във Второ РУ постъпили сигнали за отнети пари, ценности и различни вещи от 12 апартамента на обслужваната територия. Характерно за посегателствата било, че са извършени през незаключени входни врати в тъмната част на денонощието.

За същия период над 20 идентични кражби от жилища били регистрирани и в Първо РУ в Кючук Париж. По случаите са образувани досъдебни производства и предприети активни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия под наблюдение на Районната прокуратура.

В сряда съвместното разследване дало положителен резултат и се стигнало до задържане на 60-годишния извършител. Допълнителна справка показала, че той е с регистрации в полицията и осъждан.

С постановление на наблюдаващия районен прокурор мъжът е приведен в ареста за срок до 72 часа.  Работата по цялостното изясняване на съпричастността му и към други подобни посегателства продължава.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?