71

Училище от Стамболийски споделя иновации

Обединено училище „Христо Ботев“ - Стамболийски бе домакин по национална програма  "Иновации в действие" - "Мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации между училищата". Гостуваха му екипи от ОбУ „Васил Левски “ - Бургас, и ОУ “Иван Мирчев” - с.Дълбоки, област Стара Загора. Гост на събитието беше и  Георги Делов - старши експерт, РУО Пловдив.

Гостите наблюдаваха богата програма, която показа добри възможности за обмен на идеи и работещи иновативни практики.

През двата бяха представени уроци с иновативни елементи по български език и литература, математика, човекът и природата и човекът и обществото във всички класове от началния етап. В последния ден от мобилност се проведе представителна изява на тема: „Ние сме иновативни“, на която учителите и учениците представиха своите иновативни авторски материали, изработени от самите тях.

Гостите споделиха полезността от НП „Иновации в действие“ за обмен на иновативни практики и изразиха готовност за сътрудничество и мултиплициране на добрите практики.

ОбУ „Христо Ботев“ участва в НП „Иновации в действие“ за трета поредна година,  демонстрира опит в иновациите и добрите практики в обучението и образованието. 

Училището е включено в списъка на иновативните училища още през 2017 година и е първото иновативно училище в община Стамболийски и  за пета поредна година прилага иновация по отношение на методите на преподаване и образователната среда

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?