Следвайте ни

Убиецът на кучето от Йоаким Груево на свобода, ще си вади медицинско

Още тази вечер се очаква той да се завърне в селото, след като бъде пуснат от ареста

viber icon

На свобода е вече мъжът, който вчера следобед уби по особенно жесток начин домашнотоп куче на жената с която живее на семейни начала в Йоаким Груево. След изтичането на 24-часовото задържане под стража се очаква по-късно днес той да се върне в селото.

Екип на "Марица" посети Йоаким Груево за да потърси повече информация за случилото се. Домът в който се е разиграла кървавата трагедия с четириногия любимец обаче днес беше празен. Пред репортера ни обаче говори Станимир Михайлов - строител, който работи в съседната къща и е позванил на телефон 112. Той и колегите му са станали преки свидетели на зверството.

Михайлов сподели, че инцидента се е случил малко след 15:30 часа във вторник. Майсторите, които поставят изолация в съседната къща са успели да видят случката единствено, благодарение на това, че в този момент са били на втория етаж на скелето. По думите на Михайлов домашното куче не е било агресивно. Самите стоители са категорични, че те не са имали проблем с четириногия любимец.

За случая разказва и кмета на селото - Наум Нихтянов. Пред нашият екип той заяви, че мъжът отскоро живее в селото и може би причината кучето да е било неспокойно е именно, че все още е свиквало с новия си стопанин. Кмета на Йоаким Гриуево е говорил веднага с местната жена, при която живеел мъжът. Според нея кучето го ухапало по ръката и за това той се ядосал, като нанесъл два удъра в областта на главата с мотика.

Строителите разказват, че кучето е издъхнало на място. Всички те са поразени от жестокостта с която домашното животно е било умъртвено и веднага звънят в Полицията. Само 15 минути по-късно патрулната кола е вече на мястото и задъжа убиеца. Снети са показания от всички свидетели.

Жената, която е била собственичка на кучето е споделила пред кмета Нихтянов , че още след като излезе от ареста, мъжът й ще си извади медицинско за да не бъде съден за зверството. Няколко души в Йоаким Груево отказаха да кажат как се казват и мъжа, убил домашният любимец и жената с която живее и реално е била собственик на животното.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?