71

Тодоровден: В Ново село се надбягват с джипове СНИМКИ

 

Голямо офроуд шоу на полигона в Ново село започна днес. Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев заедно с кмета на Ново село Иван Стойчев поздравиха участиците и дадоха старт на шоуто. Близо 100 са екипажите, които ще участват. Има състезатели от цяла България.

Стотици хора  от цялата страна са дошли да гледат шоуто, което ще продължи през целия ден. "Заслужава си да се види, адреналинът и високите скорости вече са на макс, а най-интересното тепърва предстои! Специално искам да поздравя организаторите от Офроуд клуб "Стамболийски 4х4".

Справили са се отлично и докато аз съм кмет, това състезание ще се провежда всяка година. Днес е и Тодоровден, затова искам да поздравя и всички именици с пожелание за здраве и много щастие!", каза кметът Мараджиев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кък са гаврят със Християнщина и традиция

Кък са гаврят със Християнщина и традиция

12.03.2022 | 18:25

Мъ кък щяло ако чифутщината не победи Ако дизела и бензина са вече по 10 лева И тоя всенароден Християнски празник и традиция ще го опорочим приватизираме по чифутски със 300 те коня под капака на лъскавия Джип А Джипко Бибитко ще ли е там на кушия чифутска със прословутото си Джипче Глеам копойте му са веке там Малките Джипчета

Отговори
5 2

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?