49

Столове-пумпали са новата атракция в Стамболийски


Уникалният за Пловдив област, Екопарк в град Стамболийски става все по-интересно и притегателно място за местните жители и гостите на града. Освен със забележителните си досегашни съоръжения парка, който се намира в центъра на града до читалище "Н. Й. Вапцаров" вече може да се похвали с нова придобивка.

 

 

Новото допълнение са пумпали-столчета. Пумпалите са въртящи и са подходящи както за деца, така и за възрастни. Те са единствени по рода си в България, което ги превръща в интересна атракция. Поради непрекъснато нарастващия брой посетители в близост са поставени нови маси, пейки и столове. Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев призовава гражданите да пазят новите придобивки.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Община Стамболийски

Община Стамболийски

09.05.2023 | 12:42

Общинският съвет на Стамболийски е толкова горд с кмета Георги Мараджиев, че му е гласувал годишна заплата от 100000лв....Това е лесно да се провери.Всички изводи оставям на четящите този коментар....

Отговори
7 0
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

09.05.2023 | 12:10

Стамболийски е най-бедната община в пловдивска област,има дълг над 16 милиона. Само областния координатор на ГЕРБ-Георги Мараджиев, който ще бъде сменен при загуба на кметските избори продължава да харчи ,за да взима комисиони като Крез.Не случайно в Стамболийски вече му викат Жоро -Рушвета.

Отговори
7 0
Пълен цинизъм на Мараджиев

Пълен цинизъм на Мараджиев

03.05.2023 | 23:15

Улиците в Три водици и Куртово Конаре са като в Мариопол, а той си мисли къде да седне на меко. Задават се тежки избори.

Отговори
8 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?