Следвайте ни

Сигурни нови кметове в 3 общини

viber icon

Три общини със сигурност ще имат нови кметове след месец, тъй като сегашните им управници не искат нов мандат. 

Това са Маджарово, Свиленград и Стамболово. 

След като управлява Свиленград 16 години и буквално преобрази града, инж. Георги Манолов сложи край на кметуването, вероятно за да се отдаде на частен бизнес. 

За поста кмет на граничната община, превърнала се в столица на хазарта, ще се борят 8 души- са Арх. Атанас Карчев от ГЕРБ, д-р Христо Минков, който бе кмет преди години, Любомир Апостолов - Единна народна партия,Генчо Генчев -  ПП "Социалдемократическа партия" ,Стамо Димитров - БСП за България Живко Проданов – ВМРО,Милко Калайджиев - ДПС ,Николина Пехливанова - БЗНС "Александър Стамболийски" .

 

От управата на Маджарово се отказва Милко Армутлиев, който бе кмет 3 мандата и успя да реализира редица инфраструктурни обекти.  Кандидатите за неговото място са  областният лдер на ДПС и досегашен председател на ОбС- Маджарово Ерджан Юсуф  и  Вълчан Тодоров от БСП. 

Нов кмет ще имат и в Стамболово, след като в напреварата не участва  Мухлис Сербест. Той е брат на дългогодишния кмет, а след това депутат, Гюнер Сербест, но изкара на поста само 1 мандат. Сега за него се борят Аднан Йълдъз от ДПС и Зефир Табаков от  ДОСТ.  

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?