49
Следвайте ни

Рибарник и транспортна фирма превърнаха път в пързалка ВИДЕО

viber icon

Рибарник и фирма превозвач превърнаха отсечка от пътя Йоаким Груево-Стамболийски в пързалка. Това разгневи кмета на Община Стамболийски Георги Мараджиев, който сам се натъкнал на опасния участък, пътувайки из общината. Видеоклипа той качи в социалната мрежа и даде срок на нарушителите днес до 12 часа да почистят основно пътното платно. 

Според Мараджиев на мястото е кал, мръсотия и хлъзгав път, което е предпоставка за ПТП. Той обясни, че в понеделник ще пусне заповед до РУ Стамболийски, с която ще поиска служителите на реда да осъществяват контрол на пътния участък, за да осигурят безопасно движение по трасето. 

Ето какво написа Мараджиев в социалната мрежа и пусна видео:

За някои, които си мислят, че имам почивен ден и не знам какво се случва в общината! Доказателство, че и аз имам телефон, и аз мога да снимам и да качвам клипове. А да знаете как се изнервям - кръвно 200. Това е заснето от служебния ми автомобил. Кал, мръсотия, хлъзгав път, предпоставка за ПТП: от Йоаким Груево до Стамболийски! Кой е виновен? Собственикът на обекта рибарник, превозвачът, и кой друг? Ангел Керпиев - началник РУ Стамболийски. Имаме РУ, имаме добри полицаи, но явно липсва добър ръководител, на който му е удобно на топло в кабинета, а не на терен. Не пътува ли, не видя ли какво се случва? Кой ще е виновен, ако стане ПТП на моста на Въча? Не съм даиаджия, не съм полицай, но съм кмет. Още днес съм уведомил собственика на рибарника и компанията превозвач да започнат основно почистване на пътя! С бобкат, четки, водоструйки, каквото искат. Искам снимков материал до 12 ч.! В понеделник ще пусна заповед до РУ Стамболийски за контрол на пътния участък с цел осигуряване на безопасното придвижване и опазване на обществения ред. Да се вземат кардинални мерки за решаване на проблема ежедневно, не временно! Имам уверението на всички, че това ще се случи! Искам бързи и навременни мерки! И по-добре да е рано! Защото, когато е късно, се трупат лихви!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Това е

Това е

16.01.2022 | 07:11

Най добрия кмет , възроди града подкрепа за всичко което прави.

Отговори
2 6
Това е

Това е

16.01.2022 | 07:09

Най добрия кмет- възроди града ,подкрепа за всичко което прави !

Отговори
2 6
Митко

Митко

16.01.2022 | 00:38

По-смешна и безсмислена статия не бях чел. Уважеми Г-н Кмет, на такава дръжност сте, а не знаете кой отговоря за поддържането на пътищата в поверената Ви община. Освен да пишете глупости по сайтове и да търсите виновен, вижте вашата задължение какви са, защото за общинските пътища отговоря общината, т.е. кмета, а не РУ. Да си направите реклама и да съобщите колко ви е кръвното, от статията не виждам никакъв смисъл.

Отговори
11 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?