Следвайте ни

Ремонтът на пътя за Триводици върви в срок

viber icon

Ремонтът на пътя за Триводици върви в сроковете, дадени по проекта. Това съобщи кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев, който време на предизборната си кампания като гражданин обикаля и наглежда как върви работата по започнатите през първия мандат обекти.  

Преди дни той бе на пътя за Триводици, където хората в селото чакат вече 20 години да бъде ремонтиран. За това трасе и пътя Стамболийски-Йоаким Груево администрацията на Мараджиев спечели проект на стойност 4,3 млн. лева.

Следващата седмица официално ще бъде открит пътят за Йоаким Груево. А ремонтът на трасето за Триводици върви в срокове. 

В момента се фризова асфалтовата настилка и се донасипват участъците за уширението на пътя, който ще е 7 метра. След това ще мине рециклатор, който ще смели чакъла и на следващия етап ще се вкара специален цимент, който ще циментира основата. Този слой е 25 сантиметра и служи за заздравяване на пътя, като по този начин се гарантира много години пътят да се запази в състоянието, в което ще бъде като нов. След циментирането на основата ще се пристъпи към полагането на двата пласта асфалт, обясни Георги Мараджиев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?