Следвайте ни

Спипаха незаконни дърва за огрев в частна къща

viber icon

Във връзка с получен сигнал за незаконно придобит дървен материал  в РУ Стамболийски, служители от районното управление са извършили съвместна проверка с Изпълнителна агенция по горите.  За това информираха от пресцентъра на пловдивската полиция.

В частен адрес в града са открити  3,5 куб. метра нарязани дърва от различни видове без контролна горска мярка. Собственик на имота е 47-годишен мъж от Стамболийски. Съставени са 2 броя констативни протоколa по закона за горите. Работата по установяване произхода на дървата продължава. За случая е уведомена Районна прокуратура - Пловдив.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

paul

14.02.2020 | 06:38

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?