71

Областният координатор на ГЕРБ и още 10 души на разпит в полицията

Днес в 10 часа областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев и още 10 души от община Стамболийски са привикани на разпит във Второ РПУ. Това е за втори път във връзка с репресиите на МВР по време на изборите, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-област.

Припомняме, че  по време на предизборната кампания много от гербаджиите в областта бяха привиквани на разпит, а в дома на Мараджиев бяха извършени претърсвания. 

Очаквайте подробности!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Иво

Иво

30.03.2022 | 15:31

Целият герп е за затвора!!! Събраха пак 20 души пред районното. Цирк Тиквун в пълния си блясък.

Отговори
4 1
Невъзпитан

Невъзпитан

30.03.2022 | 15:22

Бретончето на линия,къносан,прекрасен ! Ех,блазе им на избирателите...

Отговори
5 0
Иван

Иван

30.03.2022 | 11:54

Кметът на Стамболийски е най-вярното гербаджийско куче на мутрата. Напълни яко гушата си от европейски пари , срещу евтин долнопробен кич -украса с евтини гипсови фигурки из града , наподобаващи гробищен парк. Този човек коли, беси, назначава, уволнява в град Стамболийски. Притежател на десетки апартаменти за милиони в Слънчев бряг. Машала на крадливият и лъжлив мутренски кмет!

Отговори
15 6
Владо

Владо

30.03.2022 | 12:06

Стамболийски е неузнаваемо променен , откакто Мараджиев е кмет. Беше едно буренясало затънтено място , сега няма нищо общо. А апартаменти може да има и 100 ако иска , той има печеливш бизнес , за справка финансовите отчети на фирмата му в търговския регистър. Проблем е когато мишкар на държавна заплатка има 10 аоартамента ;) От такива глупаци като теб , затова сме на този хал.

Отговори
8 13
КУРАМИ ЯНКО

КУРАМИ ЯНКО

30.03.2022 | 13:57

РАШКОВАЦИТЕ ГЛЕДАТ ДА СИ ЗАРАБОТЯТ СРЕБЪРНИЦИТЕ

Отговори
2 3
Анкета Как приемате ареста на Бойко Борисов?

Анкета Как приемате ареста на Бойко Борисов?

30.03.2022 | 10:15

Анкета Как приемате ареста на Бойко Борисов? Отдавна трябваше да се случи, Борисов заслужава да лежи в затвора

Отговори
20 7
Въпроси много, отговори малко!

Въпроси много, отговори малко!

30.03.2022 | 10:25

А Градския Координатор на ГЕРБ, кога ще го разпитат? За откраднатите, 20мил.от Тр. Проект, 30мил.от Колодрума, 6мил.от Зоопарка, 1,5от колелото на Водната, което сега ше го буднат, всеки месец от КМД над 300хил.лв,и оше толкова от превозвачите.... КОГА! Кога ще МУ конфискувате всичко, което е придобил с награбеното от Пловдив за 8години?

Отговори
23 4
Как приемате ареста на Бойко Борисов?

Как приемате ареста на Бойко Борисов?

30.03.2022 | 10:13

Как приемате ареста на Бойко Борисов? Отдавна трябваше да се случи, Борисов заслужава да лежи в затвора

Отговори
16 6
наглост от абв

наглост от абв

30.03.2022 | 10:12

дравейте, За да може да упражните правото си на изтриване („правото да бъдеш забравен”), на първо място е необходимо да се идентифицирате като титуляр на съответната пощенска кутия, съгласно разпоредбата на чл. 12, параграф 2 от Регламент (ЕС) 2016/679 от разстояние – като попълните собственоръчно заявление-декларация за заличаване на потребителски профил, което да подпишете с квалифициран електронен подпис за физическо лице (КЕП). За да получите съответното заявление-декларация е необходимо да изпратите писмо до [email protected], като същото трябва да съдържа имейл адреса, който искате да бъде заличен, Вашите първо име, фамилия, дата и година на раждане и лицензирания доставчик, издал Вашия КЕП. Моля, отбележите, че желаете да упражните правото си на изтриване („правото да бъдеш забравен“) по GDPR за посочената пощенска кутия. Следва да имате предвид, че първо ще бъде проверена валидността на електронния Ви подпис и съответствието на данните от надлежно попълненото по един от двата упоменати по-горе начина заявление-декларация с въведените данни в електронната Ви пощенска кутия (в т.ч „име“, „фамилия“, „дата и година на раждане“, които са задължителни при регистрация в АБВ Поща) и след това ще уважим правото Ви да бъдете забравени без ненужно забавяне, съгласно чл. 17 от Регламент (ЕС) 2016/679. Също така следва да имате предвид, че ще съхраним в законоустановения шестмесечен срок (съгласно Закона за електронните съобщения) трафичните данни, генерирани от използване на Вашата поща, като след изтичане на шестмесечния срок те също ще бъдат автоматично изтрити. Моля да имате предвид също, че ако не достъпвате профила си в рамките на 6 месеца, той автоматично ще бъде деактивиран. Моля запознайте се с чл. 30.1. (нов, в сила от 12.12.2018 г.) „Съхранение на информация на неактивни потребители от Общи условия за използване на услугите на ABV.bg и Dox.bg.“ Поздрави, екипът на АБВ

Отговори
2 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?