71
Следвайте ни

Ново село скочи срещу проверка на Икономическа полиция

viber icon

Жители на Ново село и съседни населени места попречиха на служители на Икономическа полиция да извършат проверка в хранителния магазин на Тодор Гьошев днес. Въпреки оказаната съпротива инспекторите влязоха в обекта, чийто собственик беше приканен да подпише декларация, че няма да агитира за изборите на 14 ноември. Да го подкрепят и да изразят своето недоволство от действията на полицията пред магазина се събраха местни жители и хора от други населени места в община Стамболийски. С тях беше и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев и кандидатът за народен представител Владимир Пильов.

Близо час протестиращите не позволиха на полицейските коли да тръгнат към следващия обект. Няма да ни спрат с проверки и всяване на страх. Така само ще ни помогнат да спечелим убедително изборите, заяви Мараджиев. Ако проверките не спрат, местните хора се заканиха да блокират входа на полицейското управление в Стамболийски утре.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Дякона

Дякона

14.11.2021 | 16:44

Не се водете по акъла на Кмета на Стамболийски. Той скоро ще бъде с белезници. Свършиха му безоблачните дни. Няма го чадъра който го закриляше до сега.

Отговори
2 0
Батко

Батко

10.11.2021 | 23:19

И какво толкова, подписва че няма да агитира, после завежда дело и го спечелва. С парите черпи съселяните си.

Отговори
0 0
eba4a na gerb

eba4a na gerb

10.11.2021 | 23:02

svini gerbadgiiski svarhi vi vremeto mendili boklyci izrodi

Отговори
6 0
Новоселец

Новоселец

10.11.2021 | 20:12

Защо докараха в нашто село общинските служители, те пък от кво са засегнати, че се окумиха и те да протестират ? Нали са на работа или толкова и работят. Мирно и кротко , да си провирят хората квото трябва и ако няма нарушение ще си идат що ни подкукоросват ония да негудуваме

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?