Следвайте ни

Не приеха оставката на Георги Мараджиев заради "Апартаментгейт"

viber icon

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ не прие оставката на областния координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев. Това стана, след като се запозна с всички факти и обстоятелства около имущественото  му състояние и изслуша изказването му тази сутрин по bTV.

Кметът на Община Стамболийски подаде оставка вчера след разследване на БиТиВи. В материала се твърдеше, че Мараджиев е продал на сина си нива от 6 дка за 2,5 млн., както и че се е сдобил с 5 апартамента в Слънчев бряг. Решението на Мараджиев за подаване на оставката бе мотивирано с желанието му името на партията да не бъде опетнявано, докато тече проверката на всички факти и обстоятелства около сделките му, изнесени в медиите.  

Ръководството на ГЕРБ благодари на Георги Мараджиев за проявения висок морален стандарт с депозираната оставка при появата на най-малкото съмнение около репутацията му. ИК на ГЕРБ оценява високо работата на Георги Мараджиев като областен координатор, вследствие на която на последните местни избори в Пловдив област ГЕРБ спечели 6 нови общински кметове.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

КИРИЛ

19.02.2020 | 10:22

ТАЗИ СУТРИН ГЛЕДАХ РАЗГОВОРА МУ С АНТОН ХЕКИМЯНИ ОСТАНАХ УЖАСЕН ОТ НЕВЕЖЕСТВОТО НА ВОДЕЩИЯ. ДЪНОТО Е СТИГНАТО. НЕ МОЖЕ ПО НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ ВОДЕЩИЯ ДА Е ТОЛКОВА НЕОСВЕДОМЕН И ДА ДЕМОНСТРИРА НЕГРАМОТНОСТ. ДА БЕШЕ ПРОЧЕЛ, А АКО ГО МЪРЗИ ДА ПОПИТА И ЩЕШЕ ДА Е НАЯСНО ЗАЩО СДЕЛКАТА Е ИЗПОВЯДАНА ПО ПАЗАРНИ ЦЕНИ, А НА КАКТО ТОЙ ПРЕДЛАГАШЕ ПО ДАНЪЧНА ОЦЕНКА ЗАЩОТО БИЛИ БАЩА И СИН. АМИ ИМА ХЕКИМЯНЕ ЗАКОН ЗА КОРПОРАТИВНО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ И ТАМ СЕ ТРЕТИРАТ СДЕЛКИ МЕЖДУ СВЪРЗАНИ ЛИЦА. . АЛО БТВ СЪБЕРЕТЕ СИ ВЕРИСИЙТЕ, КАЗВАШЕ БАБА МИ. ТАКИВА КАТО АНТОНЧО ГИ ПРАТЕТЕ ПО КАБЕЛАРКИТЕ, ТЕ ВИ ВРЕДЯТ.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?