Следвайте ни

Монди Стамболийски ЕАД подпомага местен медицински център 

viber icon

- Монди Стамболийски закупи нов ехограф за Медицински център 1 в гр. Стамболийски

- Новата ултразвукова система за диагностика ще подобри качеството на здравните услуги и осигури по-комплексна грижа за пациентrте на центъра

 

Монди Стамболийски ЕАД подкрепи усилията на Медицински център 1 в град Стамболийски, насочени към подобряване на качеството на здравните услуги и предоставянето на по-добри грижи за пациентите чрез финансиране на закупуването на чисто нова диагностична ултразвукова система.

Това е част от  програмата за социална устойчивост, която има за цел да подпомага местната общност. Модерното ултразвуково оборудване ще осигури достъп на пациентите до много по-прецизна диагностика, като същевременно предостави съвременна апаратура на медицинския персонал.

„Благодарим на Монди Стамболийски за стъпките, които предприемаме заедно, в отговор на потребностите на общественото здравеопазване. Като медицинска институция, ние сме ангажирани да се грижим за всички наши пациенти.

Това оборудване е безценно за нас и ще доведе до по-голяма ефективност и разбира се, до по-добри грижи за пациентите“, казва д-р Мария Ганчевска, управител на Медицинския център.

„Въпреки предизвикателствата, породени от Covid-19, и усилията ни да подсигурим производствения процес по безопасен и ефективен начин по време на пандемията, ние продължаваме  да сме сериозно ангажирани към оказване на подкрепа на местната общност.

Горди сме, че допринасяме за подобряването на здравните услуги в местната общност“ , споделя Александър Криклер, Изпълнителен  Директор на Монди Стамболийски ЕАД.

 

За Mondi

 

Mondi е световен лидер в производството на опаковки и хартия, който допринася за един по-добър свят чрез иновативни решения за изработване на опаковъчни материали и хартиени продукти, характеризиращи се с устойчивост от самото начало.

Нашата компания присъства във веригата на стойността – от управлението на горите и производството на целулоза, хартия и пластмасово фолио до разработването и създаването на ефективни решения в областта на опаковките за промишлени и потребителски стоки. Ангажиментът към устойчиво развитие е основен принцип в нашата стратегия и неизменна част от корпоративната ни дейност.

Ние сме водещи в бранша благодарение на нашия ориентиран към клиента подход EcoSolutions („Екологични решения“) – задавайки правилните въпроси, намираме най-устойчивото решение. Оборотът на Mondi за 2020 г. възлиза на 6,66 млрд. евро, а приравнената оперативна печалба (EBITDA) е 1,35 млрд. евро.

Акциите на Mondi се котират в сегмент „Премиум“ на Лондонската фондова борса (MNDI) и вторично на Йоханесбургската фондова борса (MNP). Mondi е съставна част от индекса FTSE 100; от 2008 г. компанията е включена в индекс сериите FTSE4Good, а от 2007 г. – в индекс сериите за отговорно инвестиране на Йоханесбургската фондова борса FTSE/JSE Responsible Investment.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Крипто Маниак

Крипто Маниак

01.05.2021 | 21:52

Интересно защо от години вървят непрекъснато в jobs.bg обяви за свободни позиции в това предприятие? Може би условията на труд са нечовешки. Отново на гърба на бедният трудов човек се трупат дивиденти.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?