Следвайте ни

Мараджиев разби ИТН и БСП, Пловдив област остава крепост на ГЕРБ

viber icon

Пловдив област остава крепост на ГЕРБ и след извънредните парламентарни избори на 11 юли. Областният координатор Георги Мараджиев за пореден път успя стратегически и успешно да организира структурите в 17 МИР така, че да не допусне други политически сили да изместят ГЕРБ.

Резултатите са недвусмислени – ГЕРБ спечели три мандата в Пловдив област и е първа политическа сила, въпреки опитите на полицията да притиснат с обиски и тормоз Мараджиев и родителите му ден преди вота. В парламента от областта влизат водачът на листата Дани Каназирева, Димитър Янев от Асеновград и Младен Шишков от Раковски. С над 2000 преференции Янев измести Шишков от второто място. Йордан Кръстанов от СДС не влиза в парламента, защото също е изместен от Янев.

”Буквално за часове координаторът на Борисов за Пловдив област организира местните партийни структури и изборите бяха спечелени от ГЕРБ. Понякога една грешка от страна на полицията може да превърне някой в жертва или герой. В случая достойно беше поведението на областния координатор на ГЕРБ, който на диктатурата противопостави културата и в  последния ден от предизборната кампания подари лятно кино на съгражданите си, вместо да ги призовава да се противопоставят с протест на диктатурата. По този начин Мараджиев откри лоста и опорната точка и за пореден път не допусна опонентите си в региона до властта”, коментираха съпартийците на Георги Мараджиев от Стамболийски. Те са категорични, че областният координатор и кмет на Стамболийски е заложил на стратегически подредена перфектна листа с представители на всички общини в областта и по този начин бе създадена вътрешна конкуренция и още по-голям хъс за победа. А по думите на Мараджиев силовото министерство само допринесе за стабилизирането на твърдото ядро на ГЕРБ в Пловдив област. „Посегателствата, масовите уволнения, сплашването на хора, сплоти редиците на ГЕРБ”, коментира Георги Мараджиев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

вътрешен човек

вътрешен човек

13.07.2021 | 10:04

Истината е че тандема Мараджиев и Здравка(Данка) Клинчарова(Каназирева) провали Герб в Пловдив област.Това са най-слабите резултати на ГЕРБ ,откакто съществува.

Отговори
5 1
NO COMMENT.............

NO COMMENT.............

13.07.2021 | 09:58

МАРИЦА ????!!

Отговори
2 1
Марица ,ставате смешни с НАДУПВАНЕТО към Герб

Марица ,ставате смешни с НАДУПВАНЕТО към Герб

13.07.2021 | 09:55

Е Смешно е. Каква крепост на герб е пловдив област.????От 17 общини ,само 6 !!!!!са на Герб.!!!!!!

Отговори
5 2
Очевидно е

Очевидно е

13.07.2021 | 09:32

ПЛАТЕНА И СЛАГАЧЕСКА СТАТИЯ. Общините са 6 на 6 с ИТН 3 ЗА БСП И 1 ЗА ДПС. ТА КОЙ ВСЪЩНОСТ Е РАЗБИЛ ТОЯ ОТ СТАМБОЛИЙСКИ.НАПРОТИВ ДАНА ГИ ПРОВАЛИ.

Отговори
5 2
Ех, Марица, Марица...

Ех, Марица, Марица...

12.07.2021 | 16:00

Що за гъзоблизци сте станали! Жалко за името ви, за юбилея ви... Срам!

Отговори
4 3
Истината

Истината

12.07.2021 | 11:54

Некадърници и крадци като Мараджиев проверят Бойко. Вижте му делата на този човек. Всички го виждат ,че краде безочливо. Милиони харчи за ремонти на 1сграда. След ремонта всичко пада.

Отговори
8 4
Ковидчо:

Ковидчо:

12.07.2021 | 11:48

"Разбил" ги е с 600 и кусур гласа.

Отговори
8 4
забрана...

забрана...

12.07.2021 | 11:33

срам ме е от тия пе.дали всички мекерета се снимат пред Левски..... Левски трябва да е забранен за кабинети.....омръзна ми от простаци пред портрета му...щом Цвета ПКП -то заговори за морал пред множеството дошло да почете Левски в родния му град на 19.02.21г какво да кажа .....пошло и нагло.... Левски канонизиран и само като светец в църквата....

Отговори
15 4
това беше...

това беше...

12.07.2021 | 11:25

мараджиев е пенкелер ....не е в час...той беше, но вече не е .............местен феодал...

Отговори
16 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?