71

Лятно кино с 280 места очаква зрители в центъра на Стамболийски

Известният български актьор Георги Мамалев и филмът „Оркестър без име“ дават старт на културните вечери в Лятното кино в Стамболийски.  Над 30 години няма подобна институция в общината, но с 300 000 лева, отпуснати от правителството на Бойко Борисов и много труд, то вече е факт и отваря врати на 2 юни.

Киното разполага с 280 седящи места и екран -10/5 метра,  а на новата му сцена ще могат да бъдат представяни както куклени, така и театрални постановки. Готова е и програмата за месец юни, в която има както аматьорски театрални спектакли, така и касови заглавия, рок –концерт и холивудски продукции.

Всеки петък и събота жителите и гостите на града ще могат да се забавляват безплатно в новата придобивка. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Георги Мараджиев

Георги Мараджиев

03.06.2023 | 16:27

Време е Георги Мараджиев.,който се прочу в цяла България със заемите, с които загроби община Стамболийски,да бъде отстранен от длъжността кмет,защото по всякакъв начин ще се мъчи да пречи на прокуратурата да си свърши работата.Скоро ще трябва да стане координатор на 2отряд в Пловдивския затвор Ясно е ,че е въпрос на време ГЕРБ да отегли доверие от него и да бъде отстранен. Ще ни остане срама,че този индивид е бил някога Кмет на Стамболийски и ЗАЕМИТЕ ,КОИТО ПРИБРА В ДЖОБЧЕТАТА СИ!

Отговори
7 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?