71

Кметът на Стамболийски заведе служителите си на тиймбилдинг на Слънчев бряг

За поредна година откакто е кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев заведе цялата общинска администрация и всички общински съветници на тиймбилдинг. За мероприятието не е похарчен нито един лев от общинския бюджет, защото градоначалникът плаща от джоба си. Така беше и при предишните екипни събития, които са се провеждали във Велинград, Девин, Пампорово и Старосел.

Във ФБ страницата си кметът Мараджиев написа: „Поредният тиймбилдинг на служителите от Община Стамболийски! Вече седма година с всички от общинска администрация и Общински съвет провеждам такова събитие. Защото този екип, всички - от чистачката до кметовете и общинските съветници го заслужават! Без да похарча и лев, дори стотинка от общинския бюджет! Всяка година всички разходи по пътни, Ултра Ол Инклузив, нощувки плащам със собствени средства. 100 души, колкото и да са, така се прави в нашата община! Бърка в джоба и плаща кметът! Не данъкоплатецът! Два дни сме на Слънчев бряг. Един прекрасен комплекс - Хелена. С едни щастливи и прекрасни хора! Без тях няма видими резултати! Много пъти съм казвал: Парите идват и си отиват! Щастието не е в тях. Най-важни винаги ще останат хората, които са били с мен в трудните ми моменти! Моето семейство! моите колеги и най-ценният капитал - жителите на общината!“

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
дякона

дякона

23.05.2022 | 17:44

Разкарвай ги ,че после теб ще те разкарват в раирани дрехи. По много параграфи си я сгазил/

Отговори
2 0
Плащаш от собствения джоб

Плащаш от собствения джоб

22.05.2022 | 09:11

сигурно, с изкарани с пот на челото пари от еврофондове и далавери, на гърба на хората от общината. Трябваше да ги водиш на Циговчарк. Палатът ти щеше да ги побере.

Отговори
3 0
Тиймбилдинг

Тиймбилдинг

21.05.2022 | 13:02

Сплотяване на колектива, в такъв случай може да се каже започвай от далеко за де е леко

Отговори
3 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?