49
Следвайте ни

Кметът на Стамболийски: След две години детските градини и ясли стават безплатни

viber icon

След две години детските градини и ясли на територията на община Стамболийски ще станат безплатни. Това обяви по време на старта на изграждането на девет нови площадки за катерушки в ДГ "Райна Княгиня" - град Стамболийски кметът Георги Мараджиев.

По думите му общината е една от малкото в страната, която запази и не разпродаде детските градини. "Напротив, всяка година ги обновяваме и разширяваме. При нас родителите не чакат и не търсят връзки да си уредят детето. Имаме достатъчно свободни помещения, които сме готови да отворим веднага, ако има нужда. Така е и с яслите. Започнахме с общинското предприятие БКС ремонт на двора на ДГ "Райна Княгиня", където ще има нова поливна система и девет площадки с нови катерушки за всички възрастови групи. Средствата са осигурени благодарение на доброто ръководство в лицето на директора Красимира Лукинович", каза Мараджиев и бе категоричен, че след две години ще изпълни едно свое отдавнашно намерение и градините и яслите в общината ще се ползват безплатно от децата. 


 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

След дъжд, качулка

След дъжд, качулка

06.12.2021 | 18:29

След два месеца в цялата страна ще станат безплатни. А ти си влагай парите на цялата община само в Стамболийски. Останалите села кучета ги яли. КПКОНПИ вече се заинтересува.

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?