46

Кметът на Стамболийски пя и танцува с пенсионерки за 8 март

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев бе гост на тържеството по случай 8-ми март, което бе организирано от местния Клуб на пенсионерите. Градоначалникът пя, танцува и игра хоро заедно с хората от третата възраст. 

По случай Международния ден на жената той се обърна от страницата си във ФБ към всички дами от община Стамболийски: 

„За мен е изключително удоволствие да Ви поздравя на днешния ден и да Ви пожелая много здраве и щастие! Нека всички жени и майки от общината да са най-обичаните майки, съпруги, дъщери и любими!”. 

С топли думи се обърна и към жените от семейството си: „Много радост и щастливи моменти пожелавам и на специалните жени в моя живот – моята майка и моята съпруга! Благодаря им за подкрепата, която винаги съм получавал от тях! Здраве и щастие пожелавам на моята снаха! Да растат здрави, да имат безгрижно детство пожелавам и на моите две малки внучки!”. 

На дамите от пенсионерския клуб изказа специални благодарности за топлото посрещане, изрази възхищението си от тяхното желание за живот и им пожела да са здрави и никога да не губят силното и чисто вдъхновение, с което са заредени всичките им празници! 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Майна

Майна

08.03.2022 | 17:44

Обясни ли им що спря тока в община Стамболийски и прилежащите им села като ги превърна в тъмна Индия

Отговори
10 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?