Следвайте ни

Кметът на Стамболийски лично следи строежа на физкултурен салон

viber icon

От началато на строежа на физкултурния салон на СУ „Отец Паисий“ в Стамболийски, което е единственото училище в областта без салон за часовете на физкултура, кметът на общината Георги Мараджиев лично следи строителните дейности.

Днес градоначалникът отново беше на място, откъдето обяви: „ Докато някои играят шах, други пък още си мислят, че бягат боси по асфалта на софийските улици, трети се чудят с какви поправки в изборния закон да се легитимират, ние в малките общини какво правим - работим! Ето как върви строежът на новия физкултурен салон на СУ "Отец Паисий". Тук съм през ден, а всеки ден на някой нов обект. Хората виждат и знаят къде отива всеки лев. Така се прави! Още нещо има, което трябва да се направи за училището - не ми харесва фасадата и ще търсим средства от Министерството на образованието или по проект, но няма да я оставим в този вид“.

Физкултурният салон се изгражда по спечелен от Общината проект на стойност 578 973.12 лева с ДДС. По проект спортната зала ще е с топла връзка със сградата на училището и ще може да се ползва за няколко вида спорт – баскетбол, волейбол, тенис и футбол. Ще има съблекални и бани, като цялата сграда ще е климатизирана. 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Полатовец

Полатовец

30.04.2021 | 18:33

Ще проверява, защото чака ресто.Ако много се забавят,може да не е кмет.Пандела.

Отговори
1 1
Ми Ми

Ми Ми

30.04.2021 | 17:38

Този фармасонин е толкова смешен, че ако може да се види на какво прилича от страни ще се гръмне! Пък и грозен на това! А пък самочувствието му е на стара мома реститутка!

Отговори
0 1
КИРО МАНАВЕЛАТА

КИРО МАНАВЕЛАТА

30.04.2021 | 10:37

КАК НЯМА ДА СЛЕДИ НАЛИ ОТ ТАМ ЩЕ МУ ДОЙДЕ ЗЛАТНОТО ЯЙЦЕ

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?