49

Кметът Мараджиев: Започнахме ремонт на водопроводната мрежа в Стамболийски

Тази седмица в Стамболийски започна планираният ремонт на водопроводната мрежа, за който Общината подписа договор за финансиране на обект от особено важно значение. Става дума за цялостен ремонт на водопроводната мрежа на ул. “Васил Левски”, който включва подмяна и преасфалтиране на цялата улица. Също така подмяна на водопровод по части от всички пресечни перпендикулярни на “Васил Левски” улици - "Кочо Честеменски", "Гоце Делчев", "Търговска", "Рила", "Захари Стоянов", "Хаджи Димитър", "Тодор Каблешков", "Антим l", „Васил Левски“, "Генерал Гурко" и "Перущица".

Вече ще има кранове, които ще спират водата на всеки участък при авария, а не както досега да се спира на целия град. На тези отсечки ще се асфалтира само там, където са изкопните дейности. Договорът е за 2 746 000 лева без ДДС. Половината сума е преведена сега, а другата част следващата година.

Кметът на общината Георги Мараджиев лично провери старта на ремонтните дейности, след което коментира на страницата си във Фейсбук снимките от обекта: „ Тази машина, на която се снимах, е комбиниран багер. Комбинираният багер е една от най мощните машини и необходими в строителството. Такива машини кметове са необходими на българските общини! Да ринат, да изхвърлят, да гребат всичката кал и мръсотия в тази държава. Местната власт е машината, необходима на българина, за да изчистим България! Затова и всички усилия на механиците са да се повредят кметовете машини, за да продължава агонията и въргалянето в калта. Можеш ли да те овъргалят в калта и да излезеш чист? Мога и ще го докажа!“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Леко ми е притеснено

Леко ми е притеснено

30.11.2022 | 12:14

Този човек беше медийна звезда преди дни но не за добри дела, сега вече е добрия кмет който ще следи зорко за харченето на парите от данъците ни.

Отговори
4 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?