49
Следвайте ни

Кандитатът на ИТН за 17 РИК получил само 40 лв. командировъчни

viber icon

Днес получих писмо от Областна управа - Пловдив с приложено платежно нареждане, от което е видно, че в качеството ми на секретар на Районна избирателна комисия 17 изборен район - Пловдивски са ми изплатени командировъчни в размер на 40 лв. Това заяви пред "Марица" адвокат Кристиан Гьошев и изпрати документа.   

"Предлагам Георги Мараджиев публично да ми се извини и следващия път да не дава вяра на непроверени клюки и интриги, донесени му от негови приближени. Извинението не боли, а показва достойнството на човека", заяви в писмо до "Marica.bg" Гьошев.

Реакцията на кандидата на ИТН за председател на 17 РИК  Кристиан Гьошев е по повод твърденията на коорднитора на ГЕРБ и кмет на Община Стамболийски Георги Мараджиев, че Гьошев редовно отсъства от заседанията на комисията на предишните парламентарни избори и осребрява пари за командировъчни, понеже е представил адресна регистрация в курорта Свети Влас.

Гьошен изпрати документ, с който доказва твърденията, че е получил само 40 лв, и според него това е за командировъчни до Първомай и Садово за разнасяне на изборни материали. За отсъствията пък обясни пред "Марица", че е пропуснал само 4 заседания при проведени 21.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Боливуд

Боливуд

23.09.2021 | 14:51

Егати ризата,мутрата и клошарската история

Отговори
3 4
ХашТаг

ХашТаг

23.09.2021 | 15:03

ПиШ му Яжката

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?