2374

Георги Мараджиев: Пътят към мира минава през най-висшата ценност - свободата

Уважаеми съграждани,

Само народ, който не познава робството, не познава и свободата. Само земя, която не е била газена от чужди армии, не знае каква е цената на свободата. Българският народ и българската земя знаят какво е свобода! 

На 3-ти март празнуваме Свободата!

За първи път обаче в момент, когато два съседни славянски народа са на път да загубят – единият свободата си, другият честта си. Войната в Украйна поставя под заплаха свободата на украинския, но и честта на руския народ. Политическите обстоятелства от последните дни ни карат да мислим и за заплаха за световния мир.

Колкото важна преди 144 години за българите е била думата Свобода, толкова важна в момента за целия свят е думата Мир. Пътят към тази дума започва от човешките ценности като хуманност, уважение и зачитане правата на другите и завършва с осъзнаване на отговорността и проявата на здрав разум!

Бог да пази България!

Честит национален празник!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГЕРБ позор

ГЕРБ позор

03.03.2022 | 09:23

Този наглец ли ще говори за свобода?

Отговори
5 0
Saindova

Saindova

03.03.2022 | 09:18

Здравейте, аз съм физическо лице, което предлага заеми с ниска лихва от 2% Тъй като съм в сферата на икономиката, предлагам заеми от 5 000 лв. до 10 000 000 лв. Моля, посочете размера на искането за кредит и неговата продължителност. Моите кредитни условия са много ясни и прости. Моят заем е много сигурен и честен. Моля, свържете се с мен на моя имейл адрес: [email protected]

Отговори
1 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?