49
Следвайте ни

Георги Мараджиев: ГЕРБ спечели 10 общини в Пловдивско

viber icon

„ГЕРБ-СДС води с близо 5 хиляди гласа и Пловдив област остана бастион на ГЕРБ-СДС! Първа политическа сила с около 5 хиляди гласа над втория „Продължаваме Промяната”! Анализите по-късно. Най-важният извод е, че хората в Пловдив област са по-грамотни от много другаде и знаят що е партия-партенка.

Печелим Стамболийски, Раковски, Асеновград, Калояново, Лъки, Марица, Перущица, Съединение и перлата в короната - Първомай, Родопи. Можете да видите таблицата с резултатите от паралелното преброяване. Там се вижда разгромът над останалите политически сили.

Благодаря на всички, работили за кампанията. Няма друга област с такива резултати и нека спрем да чакаме влакове с различни номера! Разберете, че влакът сме ние! Който иска да пътува с нас и влакът на ГЕРБ-СДС, винаги ще намери място, който не иска – да стои на перона!”

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Подмазвач от класа.

Подмазвач от класа.

16.11.2021 | 08:44

Самозабравилият се кмет на Стамболийски ни взема за канарчета. Какво са 5000 човека за една голяма област като Пловдив. Та това са хората от администрациите които си пълнеха гушите от управлението на ГЕРБ. Мерзавецо защо не кажеш какъв е резултата в Пловдив -града.?Изпяли сте си песента. ЧАКА ТЕ РАЗСЛЕДВАНЕ И АРЕСТ

Отговори
7 1
Подмазвач от класа.

Подмазвач от класа.

16.11.2021 | 08:47

ПРОПУСНАХ...ГЕРБ ВЗЕМА 3 ДЕПУТАТСКИ МЕСТА И ПП ВЗЕМА 3 ДЕПУТСКИ МЕСТА В ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ ??????

Отговори
2 0
бай Ставри

бай Ставри

15.11.2021 | 14:36

Приятелю, ти нацяло изтрещя.Колко население живее в посочените общини.Няма да те обиждам,че си кмет на най-ромската община.Справка: Ново село, Йоаким груево, Три водици.Само в Стамболийски и Куртово конаре тъмните братя са по-малко.Искаш да се харесаш на Боко, но това вече няма значение.

Отговори
11 1
212

212

15.11.2021 | 10:29

Браво на Вас,а не като в Пловдив,един кмет срещу друг и накрая такъв резултат. Отново браво на Вас!!!

Отговори
2 10
Стоян Тотев /нямам роднинска връзка с крадеца Тотев/

Стоян Тотев /нямам роднинска връзка с крадеца Тотев/

15.11.2021 | 10:08

Този още ли е на свобода? Хайде новите министри да си подхващат работата и да изметат цялата гербаджийска паплач. А тези, които са крали – в затвора!

Отговори
20 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?