Следвайте ни

Георги Мараджиев: Благодаря за днешната акция, че ме направи по-силен

viber icon

"Нито обиски в дома ми, нито в общината, нито в семейната фирма, нищо не може да ме накара да живея в страх. 1990 г основах фирма "Демокрация". Тогава не се уплаших , сега ли?!", коментира в личния си профил кметът на Община Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев.

Поводът е обискът , извършен днес от полицаи в дома му, семейната фирма и общината. Няколко часа по-късно активисти на ГЕРБ излязоха на мирен протест пред Областна дирекция на МВР в Пловдив. Ето какво написа Мараджиев в социалната мрежа:

"Да изчегърташ нещо е много трудно! И всеки да знае, че излизат мазоли! А тези мазоли се надуват и после се пукат. И стават мехури. И страшно боли! И тогава викаш доктор! А докторът идва на 11-ти с бюлетина номер 5! Нито обиски в дома ми, нито в общината, нито в семейната фирма, нищо не може да ме накара да живея в страх. 1990 г основах фирма "Демокрация". Тогава не се уплаших , сега ли?! За тези хора, които стоят зад мен съм готов на всичко! Благодаря , приятели! От тук нататък при всяка проява на сплашване ще получите нашия отговор. И ние можем да правим барикади. И ние можем да затваряме жп линии и магистрали! И ще го направя! В името на демокрацията и справедливостта ! Скачах през деветдесетте , но и сега мога ! Не съм забравил! Десетки хора от Стамболийски и общината са привиквани и заплашвани. И общински съветници, и хора от бизнеса. Бъдете сигурни , че ако репресията не спре , блокирам жп линията Пловдив - София. Още утре. Това не е емоция. Това е отговор , който заслужава всяка една репресия и заплаха. Да обвиниш в купуване на гласове 77 годишните ми родители?! Срам за тази държава! Не искам извинение! Благодаря за днешната акция, че ме направи по-силен!", написа в профила си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

полатовец

полатовец

08.07.2021 | 22:36

Съд и затвор за теб.

Отговори
10 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?