49

Футболно игрище в Стамболийски с нова настилка

Едно от първите футболни иггрища в Стамболийски, което се намира на ул. "Васил Левски" е вече с нова настилка. Ето какво съобщи по този повод във ФБ страницата си кметът Георги Мараджиев.
"Обещах до два месеца това игрище да е с трева! По молба на родители. Ето го вече готово! Ще трябва още един ден, за да изсъхне настилката и от утре, за първия ден от Празника на Стамболийски, ще бъде отворено.

Такива игрища, но с по-големи размери ще има и в четирите села. Когато виждам уважението и доверието в очите на хората, никой и нищо не е в състояние да спре стремежа ми към все по-нови идеи и проекти, които в началото бяха мечти! Но, ето че вече седем години мечтите се сбъдват, а тези сбъднати мечти ще ни направят щастливи не само нас, а и нашите поколения! Пътища, улици, надлез, паркове, ново читалище, поликлиника, нови централни части, лятно кино, физкултурен салон, детски градини и още много бъдещи проекти! Това ще остане и след много години! И следващият мандат продължаваме с неочаквани проекти, защото наесен ще има нова джипка! И винаги ще го казвам: Добре, че джипката на г-н Борисов мина и през нашата община! Всичко, което строим и ремонтираме за милиони, е факт точно със средствата от правителството на ГЕРБ! И, ако Ви звънят непознати номера, не вдигайте! Киро търси министри!"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?