49

До лятото ще е готов физкултурният салон на СУ „Отец Паисий“ в Стамболийски

До лятото ще е готов физкултурният салон, който се изгражда за учениците от СУ „Отец Паисий“ в град Стамболийски. Строителството на спортното съоръжение се извършва по проект на стойност 521 133, 76 лева с ДДС, който Общината спечели пред ДФ „Земеделие“. Общата квадратура на обекта е 540 кв. м. Ще се ползват за четири вида спорт - баскетбол, волейбол, футбол и тенис. Отделно, когато не се ползва за спорт, може да служи за зала, в която да се провеждат различни градски събития. Салонът ще е с топла връзка със сградата на училището. Ще има климатизация и аспирация. Отоплението ще е с котел на природен газ. Ще има всичко необходимо, както е във всяка една модерна спортна зала.

Кметът на общината Георги Мараджиев лично следи как се изпълняват строителните дейности и тази сутрин отново бе на място. Ето какво коментира по повод изграждането на физкултурния салон и строителството на другите обекти на територията на община Стамболийски градоначалникът: „Преди време казах, че да спечелиш на инат не е като да управляваш на инат. Сгреших! Трябва да се управлява на инат! Осма година управлявам една уникална по структура и население от 22 194 души община.

И постигнах като кмет такива видими резултати, че прогледнаха и най-големите слепци. Така че, следващият мандат ще управлявам на инат! И никой не е в състояние да спре развитието на общината, дори с политически репресии. Работи се по всички обекти. За всеки един има финансиране и всички ще бъдат завършени до края на този мандат“. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Градски

Градски

17.12.2022 | 12:11

Давай пускай тролове, да не пиша за кой прокурор говореше, когато ни беше събрал на вилата Да на онази ,когато черпеше. А Георги?

Отговори
9 0
Браво кмете

Браво кмете

17.12.2022 | 10:02

Само така.

Отговори
1 9
Градски

Градски

17.12.2022 | 09:57

Не се надявайте на справидливост. Пред всички се е хвалил, че има добър приятел в ръководството на района прокуратура. Тоест чадър

Отговори
11 1
Общинар

Общинар

16.12.2022 | 20:36

За получени над 580000 лв толкова. За 3 години малко ли ви се вижда.Я разгледайте снимката. Цял небостъргач!

Отговори
9 2
Стамболийски

Стамболийски

16.12.2022 | 20:32

Поредната лъжа ,този салон трябваше да е готов преди повече от година .Интересно дали парите са били през това време в сметката на общината или...Абсолютно добрият кмет за пореден път иска да избяга .Повече от 2 години закъснение.....

Отговори
11 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?