71

Атракционно влакче ще радва децата в Стамболийски 

Община Стамболийски е пионер в предлагането на разнообразни безплатни услуги на своите жители и гости. Качеството на живот тук не се определя само от икономически показатели, а и от възможността за безплатни забавления и удоволствия. Кметът на Община Стамболийски Георги Мараджиев сподели, че е особено горд с ,,Екопарка“.

Този природен оазис стана емблемата на общината. Жители и посетители се наслаждават на приятни разходки, релаксация и забавления в този уникален парк. Община Стамболийски предлага множество безплатни услуги. Започваме с безплатен общински транспорт, който осигурява лесен достъп до различни части на града и селата. Безплатно лятно кино, създаващо уникално преживяване, давайки възможност на гражданите да се насладят на филми под звездите. За децата също е помислено, като имат възможност да се забавляват в безплатния детски център или на специално организираната в ,,Екопарка“  детска дискотека всяка събота. Любителите на миниголф могат да се насладят на безплатно игрище, където със семействата и приятелите могат да прекарат приятно време заедно.

Вълнуващите изненади продължават. Следващата пролет и лято още една безплатна атракция ще радва малки и големи – влакче. То ще е с маршрут - ,,Екопарка“ в град Стамболийски и крайна спирка - двореца Кричим в Куртово Конаре. Този уникален маршрут ще даде възможност на желаещите да разгледат двореца и да се върнат обратно с влакчето до ,,Екопарка“. Това безплатно и весело пътуване ще бъде уникално преживяване за всички.

 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 2 оценки
1/5 от 2 оценки

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?