Следвайте ни

Зрелищен Winter Bike Duel предстои на 20-21 февруари в Пампорово

Условията за ски в курорта са отлични.

viber icon

Зрелищното състезание Winter Bike Duel предстои на 20-21 февруари в Пампорово, съобщиха от Туристическия център.

Условията за ски в курорта са добри, отворени са 12 писти и 12 лифта. Снежната покривка е 140 см. По пистите има достатъчно сняг, въпреки необичайно високите температури в планината за февруари. Голямо улеснение за туристите е възможността да се избере ски карта, пакет с оборудване и ски училище или да презареди директно в новия онлайн магазин на https://pamporovo.me/.

Днес, 8 февруари, ще се състои поредното събитие от инициативата "Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска".

Winter Bike Duel 2021 ще се състои по писта 7 с финал на Туристическия център в Пампорово. Състезателното трасе е с дължина около 1 километър, включвайки няколко скока, стръмни участъци и виражи. Състезанието се провежда в дуел формат с пряка елиминация - двама байкъри стартират заедно, а по-бързият продължава към финала, посочват от "Пампорово" АД. Организаторите напомнят, че продължава предварителното записване онлайн на участниците в снежната колоездачна надпревара.

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай