71
Следвайте ни

Заловиха лекар от Мадан, вписвал недействителни ваксинации ВИДЕО

viber icon

Районната прокуратура в Смолян наблюдава досъдебно производство срещу лекар от Мадан, вписал недействителни ваксинации на четирима пациенти, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив. Производството е по текст от Наказателния кодекс за компютърна измама.

Желаещи да се ваксинират чакат пред РЗИ-СмолянСлучаят с медика, фалшифицирал данни за извършени от него ваксинации срещу коронавирус, е разкрит, след като пациент се обърнал към друг лекар с искане за имунизиране.

При справка в националния регистър се установило, че пациентът вече е "ваксиниран", и така е проследена измамата. Четирите "виртуални" ваксинации са вписани през април и май. Сигналът за фалшивите данни за имунизации е подаден от РЗИ-Смолян.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Идна кокошка се изкудкудяка

Идна кокошка се изкудкудяка

23.10.2021 | 19:52

И кък разбраха чи съ ВИРТУАЛНИ ВАКСИТЕ Чипчето ли им проговори за местонахождението Ами ако е попаднало в някой кинеф и от там подава позивни а не от списъка с вакса надупчени Разбира се Ама и тва не е конспирация свързана с чипове и координати и тотално следене Совите не са това което са Нали

Отговори
4 1
К Х

К Х

23.10.2021 | 19:07

Не е виновен само лекаря ! Тези четиримата "ваксинирани " също имат вина и трябва да си получат заслуженото ! Не трябва да останат ненаказани !!! Мошенници ... Посочете имената им ,защо ги прикривате ?

Отговори
9 4
Майна

Майна

23.10.2021 | 18:24

Оставете човека на мира мамицата ви комунистическа чи-футска

Отговори
11 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?