Следвайте ни

Пекар изписа бюлетина с хляб

viber icon

Оригинален и нестандартен начин за агитация използва пекар от Неделино в изборния ден. Той качи снимка на опечен хляб във формата на цифрите на едни от кандидатите за кмет и общински съветник.  

Заигравка със смяната на часовото време и изборите пък си направи в социалната мрежа бивш кмет на село от община Смолян.

"Часовникът сменям, кметът - не!", бе написал той в пост на профила на стената си във Фейсбук в деня на вота. 

Пак със смяната на стрелките бе и пост на кандидат за кмет на смолянско село, който призоваваше: "Настроихте ли часовниците си по новото време? Днес излезте и покажете".  В друг призив на кандидат-управник се заявяваше, че най-здравословно е в даденото село да си поддържат хората кръвното налягане с посочени за долна и горна граница стойности, съответстващи на номера на бюлетината и преференцията му.

"Така рискът рязко да ни вдигат кръвното се свежда до минимум", обяснява с чувство за хумор кандидатът. Кандидат за кмет на община Неделино пък пусна клип с намек, че се купуват гласове, на които се вижда подаване на пари в плик на възрастен човек. Към него е добавил своя призив: "Ако вземеш пари за гласуване, но не гласуваш за този, който ти е платил, това не е престъпление!".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?