Следвайте ни

Времето с метео станция Сбор: Започва заоблачаване

viber icon
Сутринта ще бъде ясно. Към обед ще започне да се заоблачава. Ще нахлува студен въздух. Максимална температура от 8 градуса се очакват в Благоевград, Плевен и Русе, 10 в Бургас и Варна, 7 във Видин, 11 в Пловдив и 5 в София. Късно през нощта срещу вторник ще започнат валежи от дъжд, които на места ще преминат в сняг. Значителна снежна покривка не се очаква. Вторник сутринта температурите ще са между минус 1 и минус 5 градуса .
В областта ни очаква ясно време до обед .Следобед ще започне увеличение на облачността. Атмосферното налягане ще започне да се повишава. Вятърът ще остане от северозапад. Ще нахлува студен въздух. Температурата на въздуха в Белово ще достигне до 9 градуса, във Велинград, Панагюрище, Пещера и Стрелча - 7, в Овчеполци, Пазарджик, Пещера и Септември - 10. През нощта срещу вторник ще е облачно. На на места ще превали дъжд, в по-високите части слаб сняг. Сутринта температурите ще са между минус 1 и минус 3, като през деня ще продължат да се понижават .

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?