Следвайте ни

Времето с метео станция Сбор: Днес без промяна

viber icon
Времето остава без промяна . Слънчево , топло и без валежи.В Благоевград се очаква максимална температура от 14 градуса , 13 градуса ни очакват в Бургас и Варна , 15 във Видин , Плевен и Пловдив , 12 в Русе и София. Нощта срещу понеделник ще бъде ясна . Понеделник сутрин се очакват слаби мъгли и минимални температури между минус 1 и 5 градуса .
В областта ще бъде слънчево и ясно . Атмосферното налягане ще продължи да се понижава . Вятърът ще бъде от северозапад . Ще бъде топло. Очаква ни максимална температура от 15 градуса в Белово , Велинград И Овчеполци, 16 градуса очакваме в Пазарджик , Пещера и Септември , 13 в Панагюрище и 14 в Стрелча. През нощта ще бъде ясно , а в понеделник сутринта очакваме минимални температури между минус 1 и 4 градуса .
Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?