Веси се нуждае от помощ, за да посрещне бебето си

Новини от Пазарджик и региона

Млада майка се нуждае от помощ, за да посрещне вкъщи новороденото си бебе. 22-годишната Веселина Ачева се обърна към „Пазарджишка Марица“ за помощ. Спешно, защото дъщеричката й ще бъде изписана в понеделник.

Момиченцето се е родило на 24 април. Веселина казва, че има прилична къща, но не и необходимите неща за отглеждането на новородено. Нужни са й кошче, количка, памперси, бебешки храни, дрешки.

Живее в крайна бедност. Преди време е работила за няколко месеца в частна фирма, но не достатъчно, за да вземе пълния размер на майчинството. Ще получава социални помощи, с които ще трябва да се грижи и за детето, и за себе си. Бащата е заявил, че нямало да живее с тях, имал друго семейство.

Преди 6 години Ачева е родила първото си дете. И тогава нямала с какво да го храни. Разказва, че починало от недохранване. Не иска историята да се повтори и с второто.

Молбата на Веселина е добри хора да й дарят нужните за дъщеричката й вещи, храна и консумативи. Казва, че няма с какво да облече малката дори за изписването в понеделник.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?