3906

Валентин Черпоков се регистрира за кандидат за кмет на Чепеларе и откри първа крупна инвестиция

С откриването на нова крупна инвестиция отбеляза днес регистрацията си за кандидат за кмет на община Чепеларе Валентин Черпоков. Кметът на Забърдо първи се регистрира в Общинската избирателна комисия в Чепеларе, след което бе почетен гост на официалната церемония по откриването на нов хотелски комплекс в родното си Забърдо.

Това е супер луксозен хотел с всички екстри и елитен спа комплекс. Собствениците са Пламена и Пламен Гънчевски, които са вложили над 2 млн. лв. На Пампорово няма толкова елитен комплекс, толкова модерен и с всички удобства. Много съм им благодарен, че направиха инвестицията в Забърдо, защото ще имат много гости и цялото население ще има полза по един или друг начин от тяхното начинание. Като кмет на община Чепеларе ще привлека инвеститори във всичките ни села и в града, защото само така ще има работа за хората и прехрана и ще можем да задържим младите“, каза Черпоков.

Новият хотелски комплекс бе открит с водосвет и молитва за здраве и благополучие.

Черпоков, който бе издигнат от БСП, днес регистрира кандидатурите на Левицата на трима избраници за кметове на населени места в община Чепеларе и листа от кандидати на БСП за общински съветници.

За село Павелско той залага на Мария Ангьозова.
За село Хвойна -  на Борис Губеров, а за село Забърдо - на Здравка Илиева.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Аман от този палячо

Аман от този палячо

23.09.2023 | 22:41

До там ли я докарахте бе достойни Чепеларци?

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?