83
Следвайте ни

В Смолян асфалтират 30 улици, разкопани заради водния цикъл

viber icon

Започва възстановяването на нарушените настилки от строителните работи по интегрирания воден проект на агломерация град Смолян, съобщават от областната администрация.

"Преди седмица областният управител на Смолян Стефан Сабрутев поиска от изпълнителя на проекта ДЗЗД „Пашмакли“ да бъде предоставен график за възстановяване на нарушените настилки в следствие на строително-
монтажни работи по проекта. Графикът бе поискан поради множеството сигнали и жалби от граждани на Смолян, касаещи проекта за Воден цикъл на областния град", заявиха от управата. 

В графика, поетапно, до 12 декември т.г. са включени за асфалтиране 30 улици и участъци в областния град.

Припомняме, че протестиращи, живеещи на ул. „Колю Фичето", блокираха за около час възлово кръстовище в областния град на 23 септември. Движението беше спряно към индустриалната зона, което предизвика транспортен хаос. 

Протести имаше и на други улици в града, а от някои улици се организират и за предстоящи протести. Хората негодуват, че се протака с месеци асфалтирането и търпят прахоляк и щети по автомобилите, идва и зимния сезон.

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

SUSAN BENSON

SUSAN BENSON

01.10.2021 | 00:41

Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин. Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем. * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%. * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез Имейл: [email protected] WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?