Следвайте ни

В Чепеларе търсят доброволци за социални дейности

viber icon

Общинската администрация в Чепеларе започна от днес набиране на доброволци за социални дейности. От управата обявиха телефони на които а гражданите, желаещи да извършват доброволческа дейност със социална насоченост, могат да се регистрират като доброволци. Желаещите могат да направят това на телефонни номера 03051/8280 и 0882392 711.

"Всички постъпили данни ще бъдат проверявани автоматично от службите на МВР с цел избягване на опитите за злоупотреба от криминално проявени лица. Регистрираните доброволци ще бъдат насочвани към съдействие на институциите и общинските администрации в следните направления:
подкрепа за медицинските заведения;
подкрепа за социалните служби и РЗИ;
подкрепа за службите на реда и КПП в областните градове.
Първоначално в системата ще бъдат интегрирани всички регистрирани доброволци от БЧК и Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".", заявяват от управата на Чепеларе.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?