Следвайте ни

Умряло теле на незаконно сметище между Манастир и Книжовник

viber icon

Възмутени селяни от  Манастир и Книжовник алармираха на редакционната ни поща за незаконно сметище край пътя между двете селища. На боклукът има захвърлено и умряло теле от порода черно-шарено говедо. То е разръфано от кучета и чакали и може да пламне зараза, опасяват се те.

Сметището се намира на пътя между хасковските села Манастир и Книжовник, след първия мост от ляво и от дясно на главното шосе. Първоначално са изхвърляни строителни отпадъци, а сега вече има и непотребни юргани, найлони, чували, дрехи, туби с незнайни неща вътре и дори мъртви телета, възмущават се будните граждани.

Те са звъняли няколко пъти на телефон 112, но уви няма реакция, нещо крайно грозно на самия път и от двата края, намира се на първия мост след Манастир посока Книжовник. Дано да си мръднат задните части и кмета и пътното, РЗИ и РОСВ пък ако може и от Общината, продължава гневния сигнал.

Жителите на хасковските села искат да им се оформи и огради регламентирано сметище, където да си изхвърлят боклуците, защото в контейнерите няма място за такъв вид отпадък. Не може за едно починало теле беден човек да вика кола на екарисажа, чак от Варна, трябва да има по-евтин вариант, добавят те./Хасковска Марица

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?