Следвайте ни

Томислав Дончев: Не бива политиката да се превръща в истерия

viber icon

"В политиката трябва да има противопостяване, защото общото съгласие е много подозрително. Като плеснат всички с ръце и се прегърнат, тогава няма вътрешна критика, няма кой да балансира грешките на управляващите. Но не бива да се минава една граница, където противопостяването се превръща в истерия, защото това не е добре. Всичко се превръща в крамоли на висок тон, от което не печели никой", заяви пред медиите в Пампорово вицепремиерът Томислав Дончев.

Той коментира изказването на председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ден п -рано на възпоменателния митинг за възродителния процес в доспатското село Барутин като отбеляза общо, че предизборната кампания е започнала. "Тя е започнала още преди нова година, което не е хубаво, защото не може перманентно да сме в избори. Обостряне на политическите страсти, бурни политически емоции, висок глас на говорене, пряко или преносно сме в кампания", каза Дончев.

Вицепремиерът заедно с министрите на туризма Никола Ангелкова и на спорта Красен Кралев откри 21-вия Интерски конгрес в Пампорово, в който участват над 1500 ски учители от 35 нации от цял свят.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?