Следвайте ни

Тежък COVID-19 покоси директора на Бюрото по труда в Смолян Костадин Василев

viber icon

Почина Костадин Василев, директор на Агенция по заетостта - Бюро по труда - гр. Смолян. Той беше лидер на „Земеделски народен съюз“ в Смолянска област и няколко мандата общински съветник в Смолян. Преди дни 63-годишният Василев е бил приет в МБАЛ-Смолян с Covid-19, но състоянието му рязко се е влошило.

„Изказвам своите искрени съболезнования на роднините и приятелите на общинския съветник в Общински съвет Смолян Костадин Василев. Беше уважаван мъж, който обича и се вълнуваше от проблемите на Смолян и България. Притежаваше самодисциплина, интелект и упоритост.


Ще го запомня като енергична личност с ярко присъствие и като човек, който отстояваше принципите си. Ще ни липсваш… Поклон пред паметта му!“, написа Венера Аръчкова, председател на Общинския съвет в Смолян.

Костадин Василев е родом от Асеновград, но от десетилетия живее в Смолян. Беше един от най-изявените местни политици. В публичната му дейност има мандати и като секретар и замeстник кмет на община Смолян.

Екипът на "Марица" изказва съболезнования на близките.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?