Следвайте ни

Свлачище падна посреднощ на главния път Смолян - Пловдив

viber icon

Свлачище затвори за кратко главния път Смолян - Пловдив в участъка между селата Соколовци и Бостина. Скали и земна маса се срутили на пътя в малките часове и няма пострадали. До сутринта е разчистено едното платно за движение. Пътят е основен за товарния трафик към вътрешността на страната през прохода Рожен.

От тази сутрин движението се осъществява двупосочно в  едната лента, предупреждават от Агенция "Пътна инфраструктура". Разчистването в участъка продължава, той е сигнализиран с пътни знаци.

Няма други критични участъци в момента по републиканската пътна мрежа в региона, каза и.д областен управител Андриян Петров. 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ежедневие

Ежедневие

30.03.2021 | 09:45

Това новина ли е? Кое не се е срутило или потънало?

Отговори
1 0
Новина  е!

Новина е!

30.03.2021 | 10:05

Но? Изрично е писано че се е срутило нещо. Щом се е срутило значи е срутище а не свлачище. Науката земна механика добре ги обяснява двете неща. Та това е новината , че не се прави разлика между свлачище и срутище.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?