Следвайте ни

Студент издъхна в среднощен мач

Младежът се сринал изведнъж, нямало физическо съприкосновение

Нелепа смърт застигна във вторник вечерта 21-годишен хасковец. От полицията потвърдиха, че младежът издъхнал на игрището за футбол по време на мач зад монумента "Света Богородица".

Сигнал за трагедията бил подаден на спешния телефон 112 в 23 часа. На мястото пристигнали патрулка и линейка. Екипът на Спешна помощ констатирала, че младият човек е издъхнал, след като си е глътнал езика.

"При първоначалния оглед на тялото не са констатирани следи от насилие. Назначена е аутопсия в Съдебна медицина, за да се изяснят изцяло причините за смъртта", коментираха от ОДМВР. 

Според запознати със случая, в 22 часа група младежи наели едното игрище, за да играят футбол. Късният час е за предпочитане от много хора през лятото, защото е по-хладно.

Младежът, който е студент в Пловдив, се прибрал в Хасково след края на сесията. С приятели се уговорили да поиграят футбол. Около 22,50 ч. се строполил на игрището, без да има физически контакт с някого.

Приятелите му веднага звъннали на телефон 112, но линейката пристигнала чак след 15 минути. Очевидци обяснили, че причина за забавянето на сигнала е, защото е приет от тел. 112 в Кърджали и късно е пренасочен към спешното отделение в Хасково.

В момента на падането момчето не е играло с топката. Бил е сам в средата на игрището. Това се случило около 50-ата минута от началото на мача.

 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?