Следвайте ни

Стефан Данаилов към Ива Вълчева: Бъди открита с хората!

viber icon

„Трябва хората да ти имат доверие и да знаят защо гласуват за теб, моето момиче.” Такъв съвет даде днес  Стефан Данаилов на кандидата за кмет на Хисаря Ива Вълчева по време на срещата им, която се проведе по инициатива на хисарската организация на БСП. 

Големият актьор се възстановява във Военния санаториум „Калероя” в Хисаря след като претърпя по спешност операция за смяна на тазобедрената става след падане. 

Ламбо се зарадва много и на красивия букет с цветя и на пълната кошница с плодове, които Ива Вълчева и областният координатор Галин Дурев му занесоха. Срещата премина изключително сърдечно. Стефан Данаилов се поинтересува каква е конкуренцията, с която Ива трябва да се пребори и й даде съвет да бъде открита с хората. „За мене е изключително зареждащо да се видим, дадохте ми страхотен стимул.”, призна Ива Вълчева. Тя сподели с големия актьор, че е готова да реши проблемите на Хисаря, че се чувства нахъсана и подготвена, още повече сега след срещата й с него. „Изпитвам към вас изключителен респект и уважение. Да знаете, че хората ви обичат и ви чакат на сцената.”, каза Ива Вълчева.

Стефан Данаилов сподели, че смята на предложи на Областното ръководство на БСП да организира обща среща на кандидатите за кметове в региона с негово участие. 

Актьорът разказа още, че рехабилитацията му върви добре и се надява на скорошно възстановяване. Стефан Данаилов пожела успех на Ива Вълчева и изборна победа на съмишлениците си в Хисаря.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?