Следвайте ни

Спират лифтовете в Пампорово от утре заради заразата

viber icon

Ръководството на Пампорово АД взе решение да преустанови временно дейността на ски зона Пампорово oт 17 март до 29 март включително във връзка с разпространението на COVID-19 в страната и с оглед безопасността на всички гости в курорта, съобщиха от дружеството стопанин на лифтовете и пистите в родопския курорт. Спира работата и на Туристическия информационен център в курорта.

Подборна информация за туристите се публикува на онлайн платформата на курорта www.pamporovo.me и страниците на дружеството в социалните медии.


Както "Марица" съобщи, хора по пистите в курорта в последните дни почти няма. Спа центровете в хотелите първи бяха затворени, а изхранването на туристите, които в момента са в хотелите, става по стаите. Резервациите за почивки са отказани на над 90%.

 

 

 
 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?