46
Следвайте ни

Снежен фест този уикенд в Пампорово, предлагат и пакети с отстъпка

От днес до края на януари стартира специална програма с 40 % отстъпки при онлайн резервации за нощувки в петзвездните хотели

viber icon

На 15 и 16 януари в Пампорово ще отбележат Световният ден на снега (World Snow Day) със снежен купон на открито, с много музика, състезания и изненади. В събота пистите ще бъдат огласяни от DJ сет и Керана и Космонавтите, а купона ще бъде гарниран с много забавления във фън зоната и томбола с големи награди. В неделя ще има и много игри за малки и големи на открито - забавно стрелбище, състезание с шейни и др. Празникът е инициатива на Международната ски федерация и има за цел да запали децата по зимните спортове.

Ски зоната в курорта Пампорово – Мечи чал е в перфектно състояние. Снежната покривка е 130 см, работят 14 писти и 12 лифта и ски влекове.

Съобразявайки се с мерките в условията на пандемия, от "Пампорово" АД въведоха този сезон максимално дигитализиране на заплащането и резервация на услугите. Онлайн закупуването на лифт карти и ски оборудване е с предвидени отстъпки от 3 и 20 %. В курортния комплекс са монтирани за удобство и спокойствие на туристите допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код. От днес до края на януари стартира и специална програма с внушителните 40 % отстъпки при онлайн резервации на pamporovo.me за нощувки в петзвездните хотели "Перелик" и "Орловец" за делнични дни неделя-четвъртък включително, а за дните петък и събота отстъпката е 25%.  

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?