Следвайте ни

Снегорин се обърна в канавка, шофьорът е невредим

viber icon

Снегорин се е обърнал в канавка под пътя в смолянското село Стойките вечерта в понеделник. "Машината е на фирма "Мурджев транс", която отговаря за почистването на участъка от общинската пътна мрежа в района на селото. Управлявана е от младо момче. В много гъста мъгла не е взел завоя и машината се е обърнала в канавката.

За радост на момчето му няма нищо, по снегорина също почти няма щети. Днес ще бъде изтеглен", каза зам. - областният управител Адриан Петров. 

Вечерта и през нощта в понеделник над Смолян и региона имаше силен снеговалеж с гъста мъгла.

Тази сутрин проходите са почистени и няма ограничения, освен за прохода Превела, където има ограничение за движението на товарни автомобили над 12 тона. До няколко часа очакваме и то да бъде отменено, каза Петров.

Без ток тази сутрин осъмнаха две села в община Смолян - Кутела и  Славейно, заради авария от паднали дървета на електропроводите. До обяд имам уверението, че  аварията ще бъде отстранена и електрозахранването възстановено, каза Петров. 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?